Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

einde van het jaar

31 december 2009
Jawel het is bijna zover, 2009 loopt ten einde en we gaan op naar 2010, hier is het ook weer een drukte met kerst en ziek zijn, jawel het gaat niet over, de virussen waaien vrolijk rond, ik mag woensdag naar de kno arts toe, omdat het niet meer over gaat, heel mijn neus gaat kapot en lippen zijn regelmatig gebarsten, dus dan bloed het nogal.
Voor de rest gaat het wel met me hoor, ben super stout vinden papa en mama niet zo leuk, had natuurlijk van de week vakantie, nou ik heb ze bezig gehouden hoor, banaan uitsmeren, kaas op het tapijt, koekkruimels tussen de bank en op de grond, snot overal aansmeren en dwars doen.
Volgens papa en mama kunnen ze nog wat met me gaan beleven, vandaag mocht ik met papa op stap voor vuurwerk, voel me dan ook al een hele stoere vent, zo met van die rotjesvoor de rest vind ik het ook wel een beetje eng hoor.
De oliebollen vind ik ook lekker, mama en tante gerda waren ze aan het bakken en ik ging er lekker van smullen, heel mijn jas en das onder de suiker met de mannen zaten we in de schuur (rookhol) en heb dan ook veel praatjes.
Wij wensen iedereen nog een leuke nieuwjaarwisseling, pas op met vuurwerk en eet niet te veel oliebollen
 

Maike

04 januari 2011 16:09:39
hey superboy!

de beste wensen voor 2011!

groeten van Raymond, Chantal en Maike

foto's

16 december 2009

Dit is even een testje, mama wist nog geen eens hoe ze foto's moest toevoegen sinds de nieuwe site er is

Daar ben ik weer

15 december 2009
Tjee wat vliegt de tijd voorbij mama met haar goede voornemens om de site beter bij te houden, nou dat is dus helemaal mislukt, nu is er de laatste tijd wel veel druktes hier geweest, namelijk de verhuizing, we wonen nu al weer ruim 3 weken in het andere huis, en wat heeft een gezin toch veel spulletjes dus het was veel sjouwen hier.
Eindelijk vonden ze het ook tijd voor een groot bed, en wat mama niet had verwacht, maar het gaat super, ik kom mijn bed niet uit, nu is het ook wel heel donker op mijn kamertje, heb gelukkig wel een nachtlampje hoor, anders is het helemaal donker, mijn kamertje is heel leuk geworden, wel moet er nog van alles opgehangen worden maar dat is in heel het huis nog zo, wel staat de kerstboom er al , eigenlijk 2 nou 3 dus oke 4, 2 in de woonkamer 1 mini in de gang en 1 bij mijn zus op slaapkamer.
Dus heel gezellig is het hier en overal lampjes prachtig gewoon.
Met mij zelf gaat het wel, ik ben de laatste tijd vaak ziek en dan steek ik de rest hier ook allemaal aan, een poosje geleden allemaal de buikgriep en 2 weken geleden ook allemaal weer, dan nog flinke snotneuzen koorts enz, dus het gaat lekker, nu ben ik ook weer aan een kuurtje bezig, en mama moet van de week overleggen met de dokter of  ik niet gewoon dagelijks wat in moet gaan nemen, omdat alles ook zo kapot gaat, mijn neus en lippen zien er dan ook uit.
Vandaag heb ik de prik gekregen voor tegen de mexicaanse griep, vrolijk ging ik met mama mee, totdat ik het gebouw zag en zei, nee niet meer, nee niet meer, en binnen moest ik wel huilen hoor, ik wist het gewoon nog van de vorige keer.
Ook ben ik een tijd geleden nog gevallen of zoiets, wat er precies is gebeurd weten ze eigenlijk niet, het was op school, een paar dagen heb ik niet gelopen en toen heel moeilijk, ben zelf nog naar het ziekenhuis geweest voor foto's, nou wat een ramp was dat, ik kreeg nog een medaille, zei die vrouw omdat hij zo goed kan worstelen ja heej hallo met 3 man sterk lagen ze bovenop me, nou dan wil je wel hoor, gelukkig was er op de foto's niets te zien maar het heeft weken geduurt voor ik weer een beetje normaal liep, en het is nog niet helemaal goed, dus mama gaat de fysio eens bellen.
Dan hadden we van de downstichting nog een koffieochtend, ook altijd zeer leuk, heb me prima vermaakt met mijn meisje


Michelle doet altijd goed voor mij zorgen hoor, zo waren we samen de wc ingegaan en wilde michelle wel even mijn luier verschonen ze had al handschoenen aan gedaan en de doekjes gepakt, maar als ik het genoeg vind dan maak ik dat ook duidelijk ook hoor.
En dan was natuurlijk ook klaas nog in het land, ik vond het weer super spannend, totdat ik hem zag toen vond ik het niet zo leuk, dat kwam ook omdat we in een zaaltje waren en ze gebruikten een microfoon en daar kan ik niet tegen, dan wil ik weg, maar ja de kadootjes zijn toch ook leuk, dus toen klaas en piet weggingen heb ik wel daag klaas daag piet gezegd.
Op school kwamen ze ook en daar hadden ze trompeten mee dus ook geen succes voor mijn oortjes, ben dan ook weer braaf bij mijn mama gebleven, de volgende dag was het van papa zijn werk, daar zijn we maar gelijk achterin de zaal gaan zitten en zo was het goed voor mij, de batterij van de camera was leeg dus helaas geen foto's van klaas en mij, als het goed is worden er nog wel doorgestuurd.
En nu staat er dus weer een andere klaas in huis de kerstman dus, ik noem die ook maar klaas hoor, als het goed is krijgen we dan ook weer kadootjs.
Voor nu stoppen we maar eventjes, want mama weet helemaal niet meer zo goed wat er allemaal is gebeurd de laatste tijd, eigenlijk heel veel, maar dat de volgende keer.

Groetjes Boy
 

Lian

16 december 2009 21:02:04

Leuk om je avonturen weer te lezen! Was weer lang geleden.
Bijzonder om te lezen dat jij ook iets tegen microfoons en harde geluiden hebt.
Ik ga dan ook lekker bij mama kroelen.


speeltuin

26 oktober 2009
Vorige week ben ik naar de downpoli geweest, het was een hele morgen weer alle dokters enz, aflopen het leukste vond ik nog wel de fysio, mocht ik leuke spelletjes doen, maar ook goed nieuws, ondanks dat ik bij mijn ogen toch +4 heb hoef ik nog steeds geen bril, mama vind het wel vreemd omdat er zoveel andere kindjes zijn die er al wel 1 hebben.
Voor de rest gaat alles zijn gangetje dus echt veel nieuws was er niet, wel leuk was dat er nog een klein kindje was, die moest nog 2 worden en lopen dat die deed, mama moest er wel om lachen, ik was natuurlijk zo een luie met mijn 3 jaar .
En dan afgelopen zaterdag, mijn zus had een internetfeest in Bunnik, dus mama dacht dan kunnen we misschien wel langs bij Jordy, maar helaas die was niet thuis, mama had nog wat dingetjes opgeschreven (downeys in amersfoort) maar het regende nogal, en daarom zijn we naar Houten gegaan, de speeltuin Ballorig, en dat was leuk wat heb ik genoten zeg, ik had energie voor tien, en werd helemaal dol, mama vond het wat minder (al die drukte en mij in de gaten houden).
Maar ze vond het super om te zien hoe ik het deed op de stormbaan enz.


en in de ballenbak lekker gooien met alle ballen, en soms even rusten

dan nog op de motor, alleen ik kon niet met mijn voetjes op de gaspedaal, dus mama moest achterop, en toen ging die niet zo snel

Ik mocht ook nog in de draaimolen

en met de blokken spelen, sommige kindjes vonden het niet zo leuk, want af en toe gooide ik wel eens wat om, maar ik kon ook goed helpen hoor


Toen s'avonds weer om zus en we gingen nog naar de mcdrive, mama bestelde helemaal niet goed, dus toen hadden ze een heleboel hamburgers ik sliep pas om kwart voor negen in de auto, en dat mama weer helemaal niet verwacht
Van de week ga ik gewoon naar school toe, ik heb geen vakantie, ik vind het wel goed hoor, lekker spelen met mijn vriendjes, en zo kan mama schilderen in het andere huis, want de verhuizing is nabij.
Groetjes Boy

 

Maike

27 november 2009 15:06:30
hey Boy,

zo te zien heb je je zelf goed vermaakt daar in het speelpaleis!

groetjes en prettig weekend,

Maike

Wat een nieuws

16 oktober 2009
Ja wat een nieuws hier zeg, mijn tante belde om te zeggen of we het nieuws al hadden gezien? maar dat hadden we nog niet, nou volgend jaar 30 april komt de koninklijke familie dus naar Wemeldinge toe, wat zal dat een feest zijn zeg, hier worden elk 5 jaar de straten zo mooi versierd, ik heb het maar van horen zeggen hoor, want ik heb het nog nooit meegemaakt.
En zo komen ze dus naar mijn dorpje toe, daar zijn we best wel trots op, het is gewoon een mooi dorpje, mijn mama wil hier zeker nooit meer weg.
Dan nog ander nieuws, waarschijnlijk is als het allemaal goed gaat, ons huis verkocht, dus nu kunnen ze plannen gaan maken om te verhuizen, mama ziet dat niet zo zitten, alles overhoop halen en weer opbergen, maar het is toch ook weer wel leuk, het andere huis zijn ze nu heel mooi aan het maken, voor mijn kamer moet nog behang uitgezocht worden, en dan gaat mama het zelf proberen te plakken, ik ben benieuwd of ze dat wel kan, ook ga ik dan toch maar over naar een groot bed, het word toch een beetje klein mijn ledikantje.
Aanstaande woensdag ga ik weer eens naar de downpoli toe, het is al heel lang geleden, niet dat het echt nodig is, maar mama vind het weer wel eens leuk, ook gaat ze eens navragen of het normaal is dat ik zoveel drink, tenminste mama en papa vinden dat ik wel heel veel bekers op een dag drink.
Donderdag ben ik vrij van het kdc, dus dat is jammer voor mama dan kan ze niet verder gaan in het andere huis, iets wat toch moet gebeuren, de week daarna is het herfstvakantie maar ik ga wle naar het kdc toe hoor, vind het veels te leuk, doe dan ook erg goed mijn best, zo leest mama vaak in mijn boekje.
Pas was mama nog op een feestje, en daar was iemand die bij de vervoersmaatschappij werkt waar ik altijd door opgehaald word, en die vrouw vertelde dat iedereen mij zo een lekker ventje vind en dat die vrouwen dan ook s'morgens al bezig waren over ik mag lekker om Boy, toch leuk om te horen.
Zo nu ga ik maar eens stoppen, dus iedereen die volgend jaar beatrix en de rest wil zien, die komt maar langs in het mooie Wemeldinge

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.