Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 1007

José

26 mei 2011 16:34:25
Hoi Boy,

Hartelijk Gefeliciteerd met je 6e verjaardag !
Ik wens jou een hele fijne dag vandaag met veel vriendjes/vriendinnetjes.
En natuurlijk cadeautjes en lekkere taart!.

Groetjes, José

Lian

26 mei 2011 09:56:13
Hey Boy,
Gefeliciteerd met je 6e verjaardag!!!
Je krijgt vast weer een heleboel kadootjes!
Veel speelplezier,
Dikke knuf,
Lian

PS: leuk dat je mama nog steeds de slager spreekt, mijn mama dacht dat jullie hem alleen vorig jaar op de camping hadden gesproken. En ik ben inderdaad een kletskous!
Met de zwangerschap van mama gaat het goed, de laatste loodjes...

jordy klever

26 mei 2010 22:22:31
Hoi grote vent!

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag man!
Zeg maar tegen je mama dat ze snel weer aan de slag moet met je site ( moet ik nodig zeggen)

Dikke knuf
Jordy

D-date zondag 27 juni

26 mei 2010 21:43:46
Hallo allemaal,
 
Wij gaan deze zomer weer een D-date organiseren voor en met onze vriendjes en vriendinnetjes en vinden het hartstikke leuk als jullie erbij kunnen zijn!!!
 
Aangezien wij altijd uitgaan van het meest positieve scenario, weten we zeker dat het die dag prachtig mooi weer gaat worden, en we hebben dan ook gekozen voor de volgende lokatie:
 
Camping Beerze Bulten in Beerze, vlakbij Zwolle (http://www.beerzebulten.nl/)
 
Voor slechts € 7,50 p.p. mogen we de hele dag gebruik maken van alle faciliteiten van het uitgebreide park:
Het zwemparadijs met zowel binnen- als buitenbaden biedt voor ieder wat wils. Er zijn spectaculaire waterglijbanen of het Adventure Island en voor de allerkleinsten is er een zandstrandje en een waterspeeltuin.
Mocht het weer nou stiekem toch tegenvallen, is er het ondergrondse speelparadijs het Giga Konijnenhol, waar je kunt knutselen, klimmen, springen, glijden en keten!
Om 1500u is er een spetterende theatershow, opgevoerd door superkonijn Bultje en zijn vriendjes. Altijd een doldwaas avontuur bomvol muziek, liedjes en een geweldige sfeer en iedereen is van harte welkom om mee te zingen en klappen met Bultje!
 
We hopen jullie tussen 10 en half 11 te mogen ontvangen, waarbij wij zorgen voor een kopje koffie of fris met wat lekkers. Alle overige versnaperingen zijn voor eigen rekening.
Daarnaast is onze huisfotograaf Niels de hele dag aanwezig zijn om de mooiste, leukste, gekste en ontroerendste momenten vast te leggen. Iedereen mag naderhand gratis 1 foto uitzoeken.
 
Willen jullie ons uiterlijk 19 juni laten weten of jullie van de partij zijn, zodat we de ontvangstruimte kunnen reserveren?
 
Je kunt ons mailen op de bekende adressen:
 
 
Of bellen met Monique op 06-3406 3469 (spreek een VM bericht in als ze niet opneemt, dan belt ze zo snel mogelijk terug).
 
We hopen jullie allemaal te zien in Beerze!!!
 
Lieve groetjes,
 
Lukas, Evi en Zeth  

PS: we proberen via de beebiesites, email, hyves en de nieuwsbrief van de stichting zoveel mogelijk mensen uit te nodigen, maar wellicht vergeten we er nog een paar. Mocht je downie-vriendjes en vriendinnetjes weten die het ook leuk vinden om erbij te zijn, dan mag je dit bericht zonder problemen doorsturen, hoor! Hoe meer, hoe gezelliger!!! 
 

stella

26 mei 2010 20:39:15
Gelukkige Verjaardag voor jouw.Ik wist niet dat we op dezelfde jarig zijn.Groetjes

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.